Zupa pomidorowa.

Zupy robię rzadko,za dużo do obierania,za nudno,za ….Czasem jednak zmuszę się 
i przygotowuję pyszną pomidorówkę.

 Obrazek

Składniki:
2 litry bulionu drobiowego
włoszczyzna
1 cebula
przecier pomidorowy duży kartonik
pieprz,sól.
makaron
mięsko z bulionu pokrojone na kawałki.
Wykonanie:
Do bulionu drobiowego wrzucić obrane warzywa i gotować do czasu aż  zmiękną.
Następnie  wyjąć je z zupy,dodać przecier pomidorowy,przyprawy i podsmażoną cebulkę. Na koniec makaron i mięso z bulionu przygotowanego wcześniej,podgrzewać do czasu aż makaron będzie miękki ,około 10 min.
 
 
 
Smacznego.
Obrazek
Obrazek
Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s