Babeczki jogurtowe z jabłkami.

Ostatni wypiek z wykorzystaniem jogurtowego ciasta .
Więcej nie będę was nim zanudzać .Babeczki wyszły 
pyszne i wilgotne dzięki zatopionym w nim kawałkom 
 jabłek.
 
Obrazek
Przepis ten:
Dodatkowo obrałam trzy kwaśne jabłka ,pokroiłam na małe kawałki i poddusiłam

na patelni do miękkości z 2 łyżkami brązowego cukru .Po przestygnięciu posłużyły

mi jako nadzienie do babeczek. Ciasta wystarczyło na 12 sztuk .

Obrazek

IMG_2992

Smacznego!.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s