Pomidory faszerowane kaszą pęczak.

Jeśli z obiadu zostaje wam kasza
z warzywami można nią nadziać
pomidory i zapiec i mamy kolację
na ciepło .Polecam .

IMG_8560

Składniki:
4 pomidory
kasza z warzywami
przepis tutaj

https://myladylaura.wordpress.com/2015/10/10/kasza-peczak-z-warzywami/
Pomidory myjemy i odcinamy górną część ,
wydrążamy delikatnie środek uważając aby
nie uszkodzić skórki .Do otworów wkładamy
kaszę z warzywami i zapiekamy w piekarniku
w 180 stopniach przez około 20 minut.
Podajemy na ciepło.

IMG_8563

IMG_8558

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s